You are currently viewing Vertaistuki -illat Tarmolassa

Vertaistuki -illat Tarmolassa

Kevätkauden ja seuraavan syksyn 2024 vertaistuki -illat pidetään Tarmolassa keskiviikkoisin klo 17 – 19. Illoissa mukana yhdistyksen koulutettu vertaistukihenkilö Arja Makkonen.

Joskus vain toinen samassa tilanteessa oleva voi ymmärtää, miltä sairaus tuntuu ja mikä huolettaa. Kaipaatko hetkeksi rinnalla kulkijaa, ihmistä joka ymmärtää elinikäiseen sairauteen sairastumisen mukanaan tuomia huolia ja haasteita? Vertaistukitoimintamme voi tarjota juuri sinulle sopivia kanavia jakaa asioita toisen diabetesarkea kokeneen kanssa.

Vertaistuki voi olla kokemusten jakamista, toisen kokemusmaailman ymmärtämistä oman kokemuksen kautta sekä vastavuoroista tukea. Keskeistä vertaistuessa on kuulluksi tulemisen ja arvostuksen kokeminen kohtaamisessa.

Vertaistukea voi ajatella myös läpikulkupaikkana. Usein sen tarve on suurin sairastumisen alkuvaiheessa, elämän nivelkohdissa ja mahdollisten lisäsairauksien myötä.

Laita päivämäärät jo kalenteriisi:

  • 17.1.2024
  • 13.3.2024
  • 15.5.2024
  • 18.9.2024
  • 13.11.2024

TERVETULOA MUKAAN !